مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت کد ملی

باسلام.18سال قبل بخاطر سرقت چند علمک شیر دستگیرشدم.باقید ضمانت آزاد شدم.غیاب به یکسال حبس محکوم شدم.انموقع اعتیادداشتم.بواسطه اعتیاد به Hivمبتلا شدم..الان رفتم ماشینمو بیمه کنم.گفتن کدملیت مسدود شده.بخاطر همان پرونده 18سال قبل.چکارکنم.ممنون میشم راهکاربدید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا دوست گرامی با توجه به اینکه یکسال محکوم به حبس شده اید واین مجازات را متحمل نشده اید واز آنجائی که حکم غیابی بوده است می توانید واخواهی نمائید ودر فرایند واخواهی بالافاصله رفع مسدودی از کد ملی بعمل میآید ولازم است ضمن دفاع قوی نسبت به جلب رضایت شاکی بجهت بهره مندی از نهاد های تخفیفی در صدور حکم کمک بگیرید موفق باشید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه و مدارک بیماری خود را ارایه ودرخواست تخفیف یا تبدیل مجازات نمایید چنانچه میلی به مراجعه مستقیم ندارید وکیل بگیرید.