مشاوره حقوقی رایگان - نیابت از دادگستری

با سلام از اموال پدرم که فوت شده است ،ماشین می‌باشد که به خاطر سرقت در کلانتری توقیف است من که یکی از ورثه هستم میتوانم از دادگاه نیابت برای خرید ورفع توقیف بگیرم ،ورثه با مادر وخودم پنج نفر ،دوتا از ورثه وکالت به من نمیدهند تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز بله از دادگاه می توانید مجوز بگیرید اما لازمه این امر تشکیل پرونده ای قضائی می باشد وخواسته شما در دادخواست باید فروش مال مشاع ورفع توقیف از آن باشد قدری موضوع فنی است ودرصورتی که در مشهد تشریف دارید بنحو حضوری در خدمت شما هستم شماره تماس 09153139600 صالح کاوری دفتر مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول روز های زوج از ساعت 18 تا 20 ودر غیر اینصورت با وکیلی همانگی نماید تا به نتیجه مطلوب برسید موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر وراثت که وکالت نمیدهند باید همزمان برای رفع توقیف اقدام کنند

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

پیشنهاد میکنم برای تسریع در کاربه یک وکیل دادگستری که مقبول همه ورثه باشد وکالت بدهید تا کار را پیگیری وبه سر انجام برساند.