مشاوره حقوقی رایگان - فرار راننده از صحنه جرم و بلاتکلیفی اینجانب

چند روز پیش با خودرویی تصادف کردم در ضمن من عابر پیاده بودم از پشت سر مورد اصابت قرار گرفتم و و بعد از پرت شدن ایشون دوباره منو زیر کردن به اورژانس اطلاع دادیم در ضمن خودم اطلاع ندادم بعد اینکه 4 ساعت تو خیابون بودم مردم به 115 اطلاع دادند بعد دو روز دو روز بستری شدن تو بیمارستان گفتند که باید پات عمل بشه ورم پات بخوابه بعدش بیای عمل کنی و نتونستم شکایت کنم می‌خواستم ببینم چطوری شرایط چطوریه که بخوام پامو مداوا کنم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز در اولین فرصت شکایت خودرا مطرح وثبت وبا جدیدت پیگیری نمائید وتاکید می گردد که گزارش صحنه که توسط پلیس تهیه شده است را ضمیمه کنید ودر صورتی که گزارشی توسط پلیس تهیه نشده است مبادرت به تنظیم استشهادیه ای نمائید که موضوع ومطالب شمارا افرادی که در محل شاهد صحنه بودند تائید نمایند وسپس در طول فرایند تحقیقات شما به پزشکی قانونی معرفی تا میزان صدمات ودیه را مشخص نمایند در هر صورت خسارات بدنی شما توسط صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت می گردد هرچند راننده متواری است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید