مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام وقت بخیر. اگر شخصی رو به اتهام نگهداری 2 کیلوگرم مواد مخدر دستگیر کنن. و اون فرد از چنین چیزی خبر نداشته باشه اما مدارک بر علیه اون فرد باشه دادگاه چه مجازاتی براش درنظر میگیره؟ برای اثبات بی‌گناهیش باید چیکار کنه وقتی هیچ مدرکی نداره؟ اگر چنین فردی سابقه سرقت ازش دربیاد چی؟ مجازاتش سخت‌تر میشه یا اینها تداخلی باهم ندارند؟
ایا اگر مدتی از حبسش بگذره میتونه به قید وثیقه ازاد بشه؟

اگر میشه لطفا تمام سوالاتم رو پاسخ بدید.

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اولا میزان مجازات بستگی به نوع مواد مخدر دارد
ثانیا حمل و نگهداری مواد مخدر جرم است و متهم باید عدم علم خود به حمل یا نگهداری مواد مخدر را برای قاضی ثابت کند و گرنه جرم او اثبات شده محسوب می شود
سابقه سرقت در میزان مجازات متهم تاثیری ندارد لیکن ممکن تست باعث بدبینی قاضی به اظهارات متهم در خصوص عدم علم خود به مواد مخدر شود.
متهم اگر در بازداشتباشد قاضی می تواند با قرار تامین وثیقه،متهم را موقتا آزاد کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور حکم مجازات بستگی به دلایل و مستندات موجود در پرونده و دفاعیات
شما خواهد داشت و