مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان بعد از صدور قرار جلب به دادرسی دادگستری

باسلام چندوقت طول می کشد پرونده بعدازصدور قرار جلب دادرسی درشعبه بازپرسی به دادگاه کیفری ارسال شود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شلوغی پرونده‌ها دارد منتظر ابلاغ باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این مورد به نسبت سایر موارد زمان کمتری خواهد بردتاریخ دقیقی نمی‌توان مشخص کرد اما اگر حضورم پیگیری کنید زمان آن کمتر است