مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه به زبان ساده اگر لطف کنید بیان کنید

سلام و خسته نباشید دادگاه حکم صادر کرده اما نمیتونم مفهومش بهمم حکم میزارم ممنون میشم کمکم کنید
حکم: «احتراماً در خصوص شکایت علیه آقایان... فرزند... و... فرزند ... علیه آقایان 1..و2...و3و... دائر بر سرقت کارت ملی گواهینامه شناسنامه کارت بانکی کارت اپل آیدی 142 هزار تومان وجه نقد مشارکت در ضرب و جرح عمدی با توجه به محتویات پرونده گزارش مرجع انتظامی مواجهه حضوری بین متهمین بعضی از متهمین موضوع را تایید کرده بزه انتسابی محرز و مسلم است به استناد به ماده 265 و 264 قانون آیین دادرسی کیفری قرار جلب به دادرسی متهمین صادر و اعلام میدارد
و در خصوص اتهام آقای ... (متهم) فرزند .... دایر بر سرقت موضوع شکایت آقای ... (شاکی) فرزند ... و آقای ... (شاکی) فرزند ... با توجه به اینکه متهم کمتر از 15 سال سن دارد به استناد تبصره 1 ماده 285 قانون آیین دادرسی کیفری قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادگاه اطفال و نوجوانان...
صادر می نماید قرار صادره قطعی است»

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قرار عدم صلاحیت صادر شده و پرونده به دادگاه اطفال ارسال می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرار عدم صلاحیت صادر شده پرونده به دادگاه اطفال میرود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قرار عدم صلاحیت صادر شده و پرونده به دادگاه اطفال و نوجوانان فرستاده شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قسمت اول پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارجاع می شود و قسمت دوم قرار عدم صلاحیت است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قسمت اول رسیدگی صادر شده و برای نوجوان قرار عدم صلاحیت به صلاحیت دادگاه اطفال صادر شده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پرونده به دادگاه ویژه اطفال ارسال شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه مربوطه صالح نبوده و برای رسیدگی دادگاه اطفال صالح است وپرونده انجا بررسی میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده باید به دادگاه اطفال ارسال بشود تا در آنجا رسیدگی بشود