مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

همسرم در شکایتی با عنوان توهین، انتشار تهمت و سقط جنین توسط مادر از من شکایت کرده بود که قرار منع تعقیب به دلیل اینکه شهود برادر او هستند صادر شد، اعتراض کرد و رای با این محتوا صادر شده «با امعان نظر به اظهارات شهود تعرفه شده قرار معترض را منطبق با موازین قانونی تشخیص نداده و مستندا به مواد 270 و 273 از قانون آیین دادرسی کیفری قرار معترض عنه را نقض و قرار جلب به دادرسی در خصوص متهم ... به اتهام توهین را صادر می نماید» ایشون در شکایت اعلام کرده بودن که من حضورا و تلفنی و کرار با ایشان و خانواده اش تماس گرفته و به آنها توهین کرده ام . در حالی که من نزدیک به 3 سال است که از منزل وی خارج شده ام و از آنجا که خانواده اون مستاجر بودند و با پایان قرارداد به دنبال تغییر محل سکونت بودند و حتی نامه ثبت اسناد برای توقیف اموال برگشت خورد و مجبور به درج آگهی در روزنامه شدم و هرگز چه تلفنی و چه اس ام اس و ... کوچکترین تماسی با ایشان نداشتم . شاید لازم باشه توضیح بدم که برادرش با یک مبایعه نامه بدون تاریخ مدعی خرید آپارتمان همسرم شده و به عنوان شخص ثالث وارد پرونده مهریه شده که مراحل کارشناسی در جریانه
اول اینکه معنی این حکم یعنی چی؟ و من در دفاع از خودم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص توهین قرار جلب به دادرسی صادر شده و مجدداً شما را احضار و بایستی در خصوص استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار جلب به دادرسی صادر شده و پرونده ارسال به دادگاه جهت رسیدگی و صدور حکم به اتهام توهین به اشخاص عادی و شما می توانید در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
دفاعیات و مستندات خود را در خصوص این اتهام ارائه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این حکم نیست قرار است و حالا در نزد قاضی باید از خود دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اتهام توهین پذیرفته شده و به دادگاه ارسال تا رسیدگی شود شما می توانید با مستنداتی که اشاره کردید در این مورد از خود دفاع کنیدو در مهلت‌مقرر اعتراض کنید و لایحه ای نیز با توضیحات کامل ارسال کنید.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود این یعنی با توجه به محتویات پرونده شما را متهم دانسته که در راستای آن باید از خودتان دفاع کنید اعم از اینکه پیامک های توهین آمیز چگونه ارسال شدند ،شهودی دارد شاکی ؟و بهتر است با یکی از همکاران وکیل حضوری صحبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است برای دادگاه با وکیل مشورت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی شما مجرم تشخیص داده شده اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مراتب را طی لایحه جهت دفاع ارائه دهید باید ادعای خود را با پرینت تماس و پیامکها و...اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط در خصوص جرم توهین قرار جلب به دادرسی صادر شده است و مجازات جزا نقدی خواهد داشت و

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

پرونده به دادگاه ارسال میشه.
با یک وکیل مشورت کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

انکار بزه. پرونده با اخذ تامین و اخرین دفاع به دادگاه فرستاده می شود