مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی و مسدودی کد ملی

بنده درسال 89محکوم به حبس شدوم حدودی 3سال حبس و30ملیون جریمه ازتاریخ12/1/89واردحبس شدم تاتاریخ 11/9/96که بهم گفتن حبست تمامه همحبست وهم جریمت تمامه اسب برومنهم نمیدانستم بایدچکارکنم آمدم دیگه نرفتم به زندان ازطرف زندان هم ابلاغی یاخبری به من بدهنداصلاوعبداتااینکه یکی ازکارمندان زندان دیدنشناخت گفتم من فلانی هستم نمشناسی نگاه کردو بعداز3الا4روزدیگه اول حساب بانکی ام رابستندچندروزدیگه هم کدملی ام را مسدودکردن زندانی ام راتحمل کردم جریمش راهم حبسش راکشیدم تازه شاکیهای پرونده اصلاربطی بمن ندارندگفتن بایدرضایت بگیری گرفتم که هیچگونه به احدی بدکار نیستم الان یکسال واندی یست که تمام حسابم وکد ملی ام رامسدود کرده قاضی ناظرزندان بامن اینکار را کرده الان هم مستاجرکه هستم جلویارانه ام مسدود کردن چندنفرهم بیگناه به آتش من سوخت اند شمارا به این ماه عزیزقسم میدم یه رای چاری جلو من بگذاریدتاحداقل بتوانم خرجی زن بچه ام را دربیارم خداوندآنکسیکه فی سبیلاه دلسوززانه کارمیکند خداوندنگهدارشان باشد ولی اونهایکه باعث میشوندکارمردوم پیچ بخوره خدارا قسم میدم به پهلوی شکسته بی بی فاطمه ای زهراخودشوخانوادشو نیست ونابودشان کندآمین یاربالعالمین بخدا هیچ گنه کارم نیستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

به شعبه اجراای احکاممراجعه وپیگذی کنید می تواندی به معاونت قضایی و سر اخر به حفاظت مراجه کنید