مشاوره حقوقی رایگان - فسخ تعهد نامه محضری

کروکی زمینی رو برا ساخت وساز کشیدم بعد از اصلاحیه چن تا برگه دادن برم محضر قبلش هم نگفتن زمین افتاده تو طرح شهری منم ندانسته از اینکه مقدار زیادی از زمین افتاده تو طرح تعهد نامه رو امضا زدم حالا چطوری میتونم اون تعهد رو باطل کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصی قصور اینجا انجام داده یا بر خلاف مقررات انجام داده می‌توانید اقدام نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است