مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

سلام خسته نباشید آیا بعد از اینکه اعسار من از پرداخت نفقه را قاضی تایید کرد آیا باز هم خانم بنده میتواند در دوران حق حبس تقاضای طلاق بکند هم از طریق شورای حل اختلاف هم از طریق دادگاه. به دلیل نپرداختن شش ماه نفقه؟ من شش ماه هست که مهریه میدهم.

پاسخ ها :

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

وقتی نفقه شما قسطی شد و اقساط راپرداخت کنید بحث طلاق به دلیل عدم پزداخت نفقه منتفی است