مشاوره حقوقی رایگان - نپرداختن خسارت توسط مستاجر

پمپ آبی که کمی بعد از ورود مستاجر به ساختمان برای ساختمان خریداری شده بود خراب شده.
ظاهراً چون سالم به مستاجران تحویل داده شده هزینه‌ تعمیرش به عهده مستاجر است اما یکی از واحدها حاضر نیست بپردازد.
صاحبخانه هم که با او صحبت کرده باز حاضر به پرداخت نیست. چطور می‌شود موضوع را دنبال کرد و او را وادار به پرداخت هزینه تعمیر کرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر گرامی سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت بامن تماس بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر ناشی از فعل او نباشد قاعدتا با مالک است
وقتی مستاجر جدیدا وارد آن محل شده است
بدیهی است
هزینه های جزئی با مستاجر و کلی و اساسی با مالک است و