مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام خسته نباشید. من به یکی از حساب هام پول بسیار زیادی واریز شده و هیچ شاکی هم نداره ولی به دستور قضایی حسابم مسدود شده. ایا هیچ راهی هست که حساب رفع مسدودیت بشه و پول واریزی هم برداشت نشه. تنها دلیل که به من گفتن حسابت به دلیل واریز این همه پول مسدود شده و باید بگی از کجا اومده که منم گفتم نمیدونم واقعا هم نمیدونم. ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال وقتی خودتون نمیدونید که پول از کجا به حساب شما واریز شده پس از نظر شرعی و قانونی مالک آن نیستید شما میبایست بلافاصله این موضوع را به مراجع قضائی گزارش میکردید نه اینکه دنبال برداشت آن پول باشید چون این عمل مصداق جرم پول شوئی میباشد . و چنانچه از حساب شما خارج شود معاونت در جرم پولشوئی برای شما امکان پذیر خواهد بود . موفق باشید