مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با سلام
بنده سال 1386 خودرویی داشتم که به خواهر زاده خود فروختم بدون انتقال به نامبرده و متاسفانه ایشان با خودرو تصادف کرد و با آسیب زیاد به همان شکل خودرو رو فروختند و بنده بدون اطلاع از مفاد وکالتی را امضاء و خریدار به ظاهر خودرو را بازسازی و فروخته یا از آن و با همان پلاک استفاده می‌کنند ، حتی پیامک جریمه‌های رانندگی کماکان به شماره من ارسال می‌شود لطفاً با توجه به اینکه هیچگونه مدرکی از آن خودرو در دست ندارم ، چگونه میتوانم درخواست فک پلاک را داشته باشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر گرامی سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت بامن تماس بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به اخذ المثنی اقدام شود