مشاوره حقوقی رایگان - حقوق شرعی زوجه

باسلام مهریه بنده شامل 40سکه و 40میلیون تومان نفقات معوقه و اجرت المثل میباشد.
در اعسار حکم به پرداخت 2سکه بصورت پیش قسط و سالی 1سکه بصورت اقساط و بعد از اتمام آخرین قسط سکه پرداخت یکجا 40میلیون تومان بابت نفقات معوقه و اجرت المثل است.
باتوجه به طولانی بودن اقساط سکه و تورم سالیانه آیا نفقات معوقه و اجرت المثل درزمان پرداخت به‌نرخ روز پرداخت میشوند؟
درحکم چیزی راجب به نرخ روز پرداخت شدن حقوق شرعی قید نشده آیا نیاز به اعتراض هست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر گرامی سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت بامن تماس بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سکه که افت نمی کند ولی در هر زمان اگه دلایلی دارید می توانید تعدیل تقسیط را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر امکان تعدیل اقساط وجود دارد