مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل با سلاح گرم

شخصی حدود 200 شاکی و 40 میلیارد تومان بدهی دارد،یکی از مال‌باختگان جهت ایجاد صلح و سازش نزد بدهکار میرود،آن دو داخل خودرو مال باخته اقدام به گفت و گو مینمایند(بدون خشونت و درگیری فیزیکی)
بدهکار میگوید اگر فشار قانونی روی بنده زیاد شود خودکشی می‌نمایم و شما دیگر به پول خود نخواهید رسید ،مال باخته سلاحی پلاستیکی در دست دارد و با او بازی میکند ،سلاح را روی پای بدهکار رها میکند بعد از چند دقیقه برمیدارد و مجدد بازی میکند.

بعد از گذشت چند روز بدهکار از مال‌باخته شکایت تهدید به قتل با سلاح گرم میکند.
لازم به ذکر است فیلم این اتفاقات توسط دوربین مدار بسته ضبط شده است(بدون صدا)

لطف بفرمایید مالباخته را راهنمایی کنید که چطور از این اتهام تبرئه بشود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
فیلم ها کمک کننده است....

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید همین دلایل رل در دادسرا بگید شاید قاضی را متقاعد
کردید