مشاوره حقوقی رایگان - قلع و قمع و جابجایی تیر برق در زمین های شخصی

بنده زمینی مزروعی را با مساحت 4000 متر در سال 1399 خریدم.تاریخ سند ماک قبلی 1393 می باشد.اداره برق در سال 1397 اقدام به احداث دو تیر برق فشار متوسط بدون اجازه مالک قبلی نموده.که در قسمت حقوق ارتفاقی پشت سند تک برگ مالک قبلی هم هیچ اشاره ای به تیر برق نشده.بنده که مالک فعلی هستم و طبق قانون قائم مقامی تمامی حق حقوق مالک قبلی به بنده انتقال یافته از اداره برق تحت عنوان قلع و قم و رفع مزاحمت شکایت نموده و رای دادگاه به نفع بنده صادر گردید ولی بنا به اعتراض خوانده دادگاه تجدید نظر استان رای قطعی بر براعت خوانده داده است و تنها دلیل اینکه شما ملک مورد نظر را به همین شکل دیده و خریداری نمودید.

در حال حاضر برای اعاده حق و حقوق خود چه کاری میتوانم انجام بدم و یا از کجاشروع کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر رای قطعی است تنها راه اعتراض اعاده دادرسی ماده 477