مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

با سلام احترام و عرض ادب
سال 85 بعلت داشتن مواد مخدر (تریاک) دستگیر و بدون زندانی قاضی 10 ضربه شلاق و کارت و عکس هم شدم از اون روز به بعد نه موردی داشتم نه استفاده کردم نه پام به محاکم قضایی باز شد ( الحمدالله ) ضمنا عرض کنم بنده فارغ التحصیل رشته مکانیک از دانشگاه شریفم چندی پیش موقعیت کاری خوبی برام پیش اومد اما نگرانی از این دارم که برای سو پیشینه به مشکل بخورم عده ای از دوستان گفتند مشکلی نیست چند سال از این ماجرا گذشته خودش رفع اثر شده آیا میخواستم بدونم نگرانی من بی مورده به دنبال پروسه استخدامم برم یا خیر
ممنون میشم پاسخ بدبد

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام طبق ماده 25 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 افرادی که مرتکب جرمی شوند و مجازات آنها به شرح زیر باشد دارای محکومیت موثر کیفری هستند و تا پایان این موارد نمی توانند گواهی عدم سوء پیشینه بگیرند. محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده ؛ محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم میکند الف) هفت سال در محکومیت به مجازات‌های سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی . ب ) سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنیٌ‌ علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار. پ) دو سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده نصف دیه مجنیٌ‌ علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه پنج . فلذا در خصوص شما سوء سابقه وجود ندارد موفق باشید .