مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهد خانه

باسلام و خسته نباشید. شوهر بنده در زمان عقد در شرایط ضمن عقد در عقدنامه متعهد شده اند که اولین منزلی که خریداری کنند با مراجعه به دفتر اسناد رسمی به مالکیت من انتقال دهند. دو سال پیش خانه ای خریداری کردند و همسرم چون کارمند بانک هستند در زمان خریداری خانه مبلغ 80میلیون تومان بانک برای خرید خانه به ایشان وام داد. و مابقی پول خانه را خودش پرداخت کرد و همسرم خانه را در حال حاضر دست مستاجر داده و ما به مشکل برخوردیم بعد از عقد تا به الان و بنده میخام الان اون خانه را به اجرا بزارم و طبق شرایط ضمن عقد ایشان متعهد هست این خانه را که اولین خانه بوده به نام من انتقال بدهد. میخاستم از خدمت شما وکلای گرامی بپرسم که با توجه به اینکه این خانه 80 تومن وام دارد و از طرفی ایشان خانه را از زمان خرید آن تا به الان به مستاجر داده و قصد زندگی با من ندارد. و در شرط ضمن عقد هم ایشان متعهد شده که اولین خانه را به نام من بزند بنده چگونه میتونم آن خانه را از ایشان بگیرم؟ بنده بعد از شکایت کردن آیا باید وام خانه را خودم یکجا پرداخت کنم تا بعد بتوانم خانه را به مالکیت خود درآورم؟ یا اینکه میتوانم اقساط خانه را به صورت قسطی پرداخت کنم. تا بعد به مالکیتم درآید؟ یا اینکه اصلن پرداخت وام خانه به بنده ارتباطی ندارد؟ و اینکه در صورت انتقال مالکیت به نام بنده وام خانه باید تسویه شود؟ ممنون میشم اگر وکلای گرامی مراحل اینکه این خانه به مالکیت بنده دربیاید را برایم لطف کنید توضیح دهید. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. چون فعلا خونه رهن بانکه قابل انتقال رسمی به شما نیست. به نظر من بهتره از طریق مهریه خونه را توقیف کنید اونجوری مطمئن تر به هدفتون میرسید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer