مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ معاملات

سلام. شخصی چندین قطعه زمین را بدون آنکه مالک زمین باشد به صورت فضولی قولنامه می کند. سپس لیستی از زمین هایی که قولنامه کرده است را تهیه می کند و مالک زمین هم امضا می کند. در این لیست هیچ اشاره ای به تنفیذ معاملات از طرف مالک زمین نشده است و صرفا لیستی است که به اطلاع مالک می رساند زمین های مذکور را معامله کرده است. آیا این لیست که صرفا شماره های ثبتی ملک هایی که توسط شخص فضول قولنامه شده است و به امضای مالک رسیده است به معنی تنفیذ معاملات است ؟؟؟ تشکر فراوان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. به نظر من تنفیذ معامله محسوب میشه و باعث صحت معامله فضولی هست
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
تصویر برگه را به رویت یکی از وکلای شهرتان برسانید