مشاوره حقوقی رایگان - قید نشدن نام شاکی در ابلاغیه

با سلام ابلاغیه ای برای من اومده از دادگاه یک شهر دیگه جهت دفاع از اتهام انتسابی خیانت در امانت میخواستم بدونم باید چیکار کنم پنج روز هم وقت داره و من هم تهران هستم و دادگاه برای اردبیل

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
میتپانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ای برای شعبه دادگاه ارسال کنید و عنوان نمایید که بدلیل دوری و مسافت طولانی و مسغول بودن امکان حضور در شعبه را ندارم و درخپاست اعطای نیابت به اردبیل جهت ادای اظهارات و دفاع از خود دارم.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید طی یک لایحه دفاعی دفتر خدمات قضایی دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید که محل زندگیتون تهران تا درصورت لزوم نیابت قضایی صادر گردد