مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

با سلام من طرح دعوی نفقه معوقه و هزینه های زایمان و تعیین نفقه آتی را کردم که رای به نفع من صادر شد که توی رای نفقه معوقه 1 سال رو زدند و تعیین نفقه آتی حالا حکم جلب رو گرفتم ،همسرم عدم تمکین زدند که رد دعوی خورد میخواستم بدونم من با حکم جلب که دارم برای نفقه معوقه و همسرم 1 سال و نیم متواری میتونم دادخواست طلاق بدم آیا پذیرفته میشود؟یا باید حکم دیگه ام داشته باشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی‌ به مدارک و اوضاع و احوال پرونده هریک احکام خاص خود را دارد

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

اگر 6 ماه از رای نفقه گذشته و پرداخت نشده موجبات دادخواست طلاق فراهم هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید دادخواست طلاق به استناد ماده 1130 قانون مدنی بنابر عسر و حرج مطرح نماید قبل از آن بهتر است جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه اگر پرداخت نکرد بله می توانید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چقدر از شروع اجرا گذشته؟ آیا سابقه قبلی هم در دادگاه دارد در ندادن نفقه شما؟ شغلش چیست؟