مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلب پس از پرداخت

سلام سال گذشته یک شخصی مبلغ 45 میلیون تومان برای من واریز کرد تا برای او کار انجام بدهم و بعد از سه ماه پول را به حساب فرد شبا کردم و قسمت بابت بدهی را پر کردم الان اون شخص میتواند ادعای دوباره بابت دریافت پول از من کند و کل این موضوع و قرار کارمون به صورت شفاهی بوده است؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر اساس فیش های واریزی میتوانید از خود دفاع کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پول را به حساب ایشان عودت نموده باشید حقی برای ایشان متصور نیست