مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده اولاد و پسر بزرگ خانواده ام و تمام طول زتدگی پدرم از ده سالگی مستند تمام درامدم در ید پدرم بود

بنده از اول تمام درآمدم را در اختیار پدرم گذاشتم ولی اکنون که بنده 55 سال دارم و پدرم در حال خرابی بسر میبرد و رو به موت است هیچ فرقی بین من و دیگر اولادش نگذاشته البته از ندانم کاری قصد جبران دارد ولی راهش را نمیداند در این حیطه وظیفه بنده چیست ضمن انکه تمام زحمات و حمایتهایم از وی را خودش تایید میکند من چه کنم که خودم دارای 4 فرزند دختر هستم ‌حقم نسوزد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. ازش بخواید یکی از اموالشا به شما صلح کنه و یا وصیت کنه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer