مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام وقت بخیر من پدرم 75سال سن داره ساکن تهران ولی متولد همدان هست حدود 40 سال شناسنامه اش گم شده چند بار پیگیری کرده اسمش تو سیستم نبودش و الان هم تصادف کرده تو بیمارستان بستری ولی کد ملی میخوان که نداریم بدیم آیا ما چیکار کنیم چطوری میتونیم براش شناسنامه بگیریم با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به ثبت احوال مراجعه کنید اگه همکاری نکردن علیه ثبت به دادگاه دادخواست بدید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer