مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

با عرض سلام و درود خدمت شما، محل مورد بحث ما دو ملک به شماره فرعی 2 و 3 می باشد و خانه ما در فرعی 2 یعنی آخر کوچه 8متری به طول 95 متر واقع شده است و فرعی 3 زمین زراعی است ولی مالکان هر دو فرعی 2 و 3 یک نفر بود که الان در قید حیات نیست و وارثان ایشان به مجب فوت پدر مالک شده اند ، در زمان تقسیم فرعی 2 به قطعات کوچه و فروش قطعات آخر کوچه بن بست بوده یعنی در بین فرعی 2 و 3 دیوار سنگ چین اشتراکی وجود داشته است ولی بعد از فروش قطعات به افراد مختلف و ما ،یعنی خانه ما ، دیوار سنگ چین اشتراکی را تخریب کرده و 8 متر جلو تر به صورت (L) شکل که دربند به صورت بن بست باشد از داخل فرعی 3 کشیدند تا خانه کوچک 70 متر که به فروش رسانند از دربند موجود در فرعی 2 تردد کنند ولی در سال 1400 در شعبه تجدیدنظر ما را محکوم کردند که دیوار مال خودمان هست و در ملک خودمان و دادگاه تجدیدنظر رای به تخریب دیوار دادند تا از دربند موجود در فرعی 2 برای فرعی 3 استفاده کنند که طول کوچه را تا 300 متر افزایش دهند ولی بعد از شکایت دوباره ما و استعلام از ثبت و اسناد متوجه شدیم که در اسناد قدیمی ذکر شده است که بین فرعی 2 و 3 دیوار سنگ چین اشتراکی وجود داشته است و دادگاه رای داد که بين فرعی 2 و 3 حق عبور و حق ارتفاقی وجود ندارد در دادگاه کیفری و شهرداری بن بست بودن کوچه را قبل از جریان دادگاه ها تایید کرده بود وما بعد اتمام پرونده کیفری برای کشید دیوار و گرفتن هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل و کارشناس از طریق شعبه حقوقی اقدام کردیم ولی شعبه حقوقی با روشن بودن موضوع که در شعبه کیفری کارشناسی و تایید شده بود و رای قطعی صادر شده بود را نادیده گرفته و دوباره قرار کارشناسی صادر کردند ولی کارشناس کاملا به نفع ما نظر داد و شعبه حقوقی شهرستان رای تجدید بنا دیوار مشترک بین فرعی 2 و 3 و پرداخت هزینه های دادرسی و حق و الوکاله و حق الزحمه کارشناس را صادر کردند ولی بازم بعد از اعتراض مالکان فرعی 3 پرونده به شعبه تجدیدنظر استان رفت و شعبه تجدیدنظر استان نظریه تکمیلی از کارشناس قبلی خواست ولی به نظریه تکمیلی بسند نکرداند و هیت 3 نفر خواست در حالی که در پرونده کیفری مشخص شده است که بین فرعی 2 و 3 حق عبور و حق اتفاقی وجود ندارد و رای قطعی همان رای از شعبه تجدیدنظر استان صادر شده است ولی دادگاه تجدیدنظر شعبه حقوقی اصلا به رای کیفری و شهرداری و ثبت اسناد و عکس ها هوایی بسند نمی کند یعنی قبول ندارند آیا به نظر شما دستور دیوار کشی صادر می کنند یا نه و در ضمن عرض کوچه 8 متر است و در صورت افزودن به طول دربند تا 300 متر طبق تعرفه شهرداری مالکان فرعی 2 باید 2 الی 4 متر عقب کشی کنند که در آن صورت شهرداری یا مالکان فرعی 3 باید خسارت ناشی از عقب کشی را بپردازند آیا بنظر شما رای بر دیوار کشی خواهند داد یا رای به دادن خسارت ناشی از عقب کشی ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است