مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من دخترم 17 سالمه .
من با آقایی دوست شدم 20 سال از من بزرگ تر هستند من نمیدونستم ایشون متاهل هستند و خودم پیگیری کردم و متوجه شدم خانم دارد و خودم رو جا زدم جای مشاوره و از یکی فالور هاش حالا کار خدا زنش بود. بعد این آقا با خانمش اختلاف داشتند و جدا میشنود . این آقا مدتی من رو بلاک می‌کند با بتونه کار طلاق با زنش انجام بشود و بعد مدتی برمیگردد و سراغ من و من هم گفتم برو پی زندگیت و این ها تو زن داری بعد متوجه شد اون مشاوره کار من نیست گفت میروم شکایت کنم اما نرفت .
آمد کشیک من داد و من رو تنها گیر آورد کلی حرف زد که من دلم تنگ شده و این حرف ها اما قصد شون فکر میکنم سوء استفاده است. چون مقداری پول از من طلب دارد بهتره بدم بهش. اون شب یک دفعه از من عکس می گیرد و فردا می‌فرستد و میگه ببین خودت رو . من چیکار کنم ؟
خانواده من در جریان رابطه بودند ولی این عکس نه. خودش میگه من دوست دارم تو... منی من اون جوری نیستم .
لطفاً راهنمایی کنید از نظر قانون جرم چی هست هست منم مقصر هستم یا نه ؟
پولش رو بدهم برود؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام اگر ایشان تصویری از شما گرفته باشد و با آن تصویر شما را تهدید یا قصد دیگری داشته باشد علاوه بر اینکه بدون اجازه از شما عکس گرفته قابل پیگیرد است میتوانید از خواسته های ایشان نیز اسکرین شات بگیرید وشکایت کیفری مناسب را در دفتر خدمات قضایی نزدیکتان تنظیم نمایید و پیگیر باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با اخذ و گرفتن عکس شما را تهدید می‌نماید جرم تهدید و انتشار عکس‌های خصوصی تلقی می‌گردد و قابل شکایت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعضی از اقدامات جرم و قابل مجازات است اما بعضی از اقدامات نیاز به بررسی و گفتگوی متقابل است تا بتوان بهتر شما رو راهنمایی نمود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه بیانات شما دارای یک سری از سوالاتی است که نیاز به توضیحات محرمانه و خصوصی دارد بهتر است جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید