مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه

با عرض سلام و ادب. سه سال پیش به دلایلی حساب جاری من مسدود شد برای چند فقره چک برگشتی داشتم که هنوز نتوانستم آن ها را با برگشتی به بانک تحویل دهم تا رفع سوء شود و به سرپرستی بانک هم رفتم و گفت ما هیچ شکایتی برای مسدودی نداریم و حساب شما باز و بلامانع هست اما به دلیل انقضا کارت نمیتوانم برداشت کنم و بانک هم می‌گوید چک برگشتی دارم از صدور کارت هم ممانعت می‌کنند در صورتی که حساب یارانه من حساب قرض الحسنه بوده و هیچ ارتباطی به جاری من نداشته است. باید چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت جهت ارایه راهکار دقیق تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست کردید تا موضوع شما و بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کاری به نوع کارت و حساب‌های شما ندارد کد ملی شما نصب به هر کارت یا حسابی باشد آن حساب یا کارت مسدود است