مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو توقیف شده

سلام وقتتون بخیر. بنده یه چک به مبلغ 215 میلیون تومان از یکی بابت معامله گرفتم که طرف دو ماه چک وصول نکرده و من بعد دو ماه چک برگشت دادم و به ثبت اسناد بردم که نامه توقیف اموال به من داد سوالم اینه
یک ماشین به اسمش هست الان که حکم توقیف روش خورده میتونه ماشین رو تعویض پلاک کند یا بفروشه؟

چک برگشت دادم حساب زن و بچه اش هم میتونم مسدود کنم با نامه‌ی ثبت اسناد یا خیر؟

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

باسلام اصولا حساب سایرین را نمیتوانید ولی ماشین به نام فرد را میتوانید توقیف سیستمی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ماشین قابل انتقال نمی‌باشد حساب غیر از شخص قابل توقیف نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ماشین را می‌توانید توقیف کنید و صرفاً حساب‌هایی که به نام و کد ملی خودش هست می‌توانید مسدود نمایید ولاغیر