مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری ماشین

سلام خسته نباشید. من با 4 تا از دوستام با ماشین من در حال سفر بودیم رفیقم راننده بود رفیقم مشروب همراهش بود ماشین توقیف کردن. مشروبم رفیقم گردن گرفت. الان تمام کارای ازادی ماشین انجام دادم ولی کسی که راننده بوده گواهینامه و مدارکش نمیاره واسه ازادی ماشین. چطوری مدارک بگیرم ازش چون صورت جلسه راننده اون معرفی شده

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اظهارنامه اول بدهین بهشون بعد دادخواست الزام اگر جوابگو نبودند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دادگاه می‌توانید ایشان را الزام نماییداظهارنامه ارسال کنید