مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام اینجانب کالایی برقی را جهت انجام کار به مبلغ سیصد میلیون تومان خریداری نمودم اما هنگام تحویل کالا متوجه معیوب و ناقص بودن دستگاه شدم در ضمن با پرس و جو متوجه این نکته نیز شدم که فروشنده این کالا را بسیار گرانتر از سایر فروشندگان به بنده فروخته است در تماس های مکرر با ایشان جهت عودت پول یا تحویل کالای سالم ایشان اصلا پاسخگو نیست و چون در شهر دیگری قرار دارد امکان دسترسی حضوری به فروشگاه ایشان نیز برایم وجود ندارد در ابتدای کار ما قراردادی را نیز بین خودمان برای این امر منعقد کردیم لذا سوال بنده از شما اینست که اولا بنده امکان پس گرفتن پول خود را دارم و دوما اگر قرار بر شکایت باشد تحت چه عنوان مجرمانه ای باید از ایشان شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دعوای الزام خوانده به انجام تعهد طرح شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر کافه خیارات اسقاط نشده باشد شما می‌توانید یا از خیار غبن یا از خیار عیب بهره‌مند شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا الزام ایشان را بخواهید سپس درخواست مطالبه وجه داشته باشید