مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه الزام به تمکین

حکم الزام به تمکین به نفع زوجه صادر شده مبنی بر اختلالات خلق ادواری و روان پریشی زوج،
زوج اعتراض زده وخواستار تجدیدنظر خواهی شده و مهلت 10 روزه به زوجه داده شده برای دفاعیه
الان زوجه در این مدت 10 روزه دفاعیه بدهد یا اینکه صبر کند شعبه تجدیدنظر تعیین بشود چند روز قبل از دادگاه تجدیدنظر لایحه بدهد و دفاع کند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به این کار میگن تبادل لوایح می تواند پاسخ بدهد یا ندهد