مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به لایحه دفاعیه الزام به تمکین دارم

احتراما به عرض می رساند همسر اینجانب در مورخه 15/11/99 منزل را ترک نموده و فرزندانم که یک پسر 10 ساله و یک دختر 4 ساله را با قسمت زیادی از وسایل منزل با خود برده و تلاش اینجانب برای بازگشت به خانه هیچ نتیجه ای نداده. شکایت انجام شده (در حال حاضر نیاز به یک لایحه دفاعیه دارم که یک سری مسائل به دادگاه اعلام کنم )
1-تا الان 13 سال زندگی خوبی داشتم ، خانواده همسر ام خیلی دخالت داشت تو زندگی ، تقریبا از 7 ماه پیش همسر یک دفعه مریض شد و یکدفعه 12 کیلو لاغر، چندین مورد دکتر بردمش ، در این 7 ماه مواقعی که بنده سر کا بودم بیشتر با مادر خانم و یا برادر و خواهراش بیشتر میرفت دکتر ، کلا کوشه گیر و با توجه به اینکه عصبی بودن بدرفتاری با دختر خردسال و پسر ام داشته ، در این 7 ماه تمکین خاص نداشته و با توجه به اینکه منزل محل سکونت در جوار خانواده پدرم بوده بچه ها بیشتر مواقع مادرم نگهداری میکرد ، پدر و مادر همسرم و قسمت زیادی از وسایل منزل و دو فرزندم، شناسنامه بچه ها و دفترچه بیمه ، مقدار زیاد ظروف شکستنی و گران قیمت لوازم منزل از خانه بردند مقداری طلاها ، مراتب به پلیس گزارش شده است طوری که بنده چندین بار به منزل پدر خانم مراجعه کردم ممانعت کردند درب منزل باز نمی کردند، مریضی همسرم دارن کتمان میکنند

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام جهت طرح دعوی الزام به تمکین قدم اول اخذ گزارش پلیس مبنی بر ترک منزل زوجه است سپس ارسال اظهارنامه مبنی بر تمکین زوج و در اخر جمع اوری ادله ترک منزل از سوی زوجه مانند گزارس بردن جهیزیه زوجه سهادت سهود