مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه شکستگی هر دو پای چپ و راست

با سلام می خواستم بدانم دیه خردشدن استخوان نازک نی پای راست(از چند قسمت) و گذاشتن پلاتین کنار مچ پای راست و شکستگی کف پای چپ که منجرب به گذاشتن سه عدد پین و 6 عدد پیچ و همچنین شکستن سر و دچار خونریزی شدن و خراشیدگی سطحی روی مچ و پایین زانوی راست چقدر است؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بایدگزارش پزشکی قانونی بررسی گردد در آنجا میزان هر یک از اینهایی که گفتید را با الفاظ خاص که معرف میزان دیه است قیدشده
مثلاحارصه دامیه سمحاق و...که هریک دیه 1 و2و3 درصدهستندوبسته به اینکه دراندامهاباشندیاسروگردن متفاوتند
مثلاً دیه سروگردن دوبرابراندامهاست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد