مشاوره حقوقی رایگان - عدم درخواست اجراییه

با سلام. خانم بنده مهریه را از طریق اداره ثبت اجرا گذاشت و اعسار بنده یک سال ونیم قبل بعد از تجدید نظرخواهی پذیرفته شد پیش پرداخت و اقساط توسط دادگاه معین شده ولی زوجه برای اذیت کردن درخواست صدور اجراییه نمیکند و بنده بلاتکلیف باقی مانده ام حساب های بانکی ام مسدود شده است بنده چطور میتوانم درخواست اجراییه بدهم؟ لطفا بهترین پاسخ وپیشنهاد را بدهید ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اجرای احکام جهت رفع توقیف اقدام کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خودتون میتوانید درخواست اجرا بدهین و مهریه را به حساب دادگاه واریز کنید