مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد

باسلام
بنده در یک شرکت خصوصی مشغول هستم،با توجه به پایان قرارداد بنده ،بنده تمایلی به تمدید قرارداد ندارم
لذا باتوجه به اعلام شفاهی حدود دوماه قبل از اتمام قرارداد به مدیر ارشد خود و همچنین اعلام نامه کتبی خطاب به مدیر عامل شرکت جهت عدم تمدید قرارداد در سال آینده و نیز با ذکر دلیل،
شرکت عدم موافقت کردند و اجازه نمیدهند بنده از شرکت برم و مدیر عامل بر روی نامه عدم موافقت نوشتن!
سوال من اینه
1- آیا نیازی به زدن نامه دوم جهت اعلام مجدد عدم تمدید قرارداد هست ؟
2_ آیا با همون یک نامه کتبی که حدود 30 روز کاری قبل از اتمام قرارداد به مدیر عامل شرکت زدم، میتونم از سال آینده شرکت نرم و مشکل قانونی برای بنده وجود نداره؟
3- آیا شرکت می‌تونه حق و حقوق و سنوات و... بنده رو نده با توجه به اعلام شفاهی و کتبی بنده؟