مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه بدون اذن شوهر

با سلام واحترام
بنده در نبود همسرم اقدام به بردن وسایل شخصی خود اعم از (البسه ،کیف و کفش و..)نمودم
که به همراه آن هدایایی که مادرم به منزل من آورده بودند را آوردم آیا برای این هدایا شهادت مادرم کافی هست؟
سال1400 که ازدواج کردم چون تحت پوشش کمیته امداد بودیم به من 5 عدد کالا دادن
که بقیه را آقا فروختن و یک ماشین لباسشویی موجود هست که آوردم خونه مادرم
که در صورت جلسه کلانتری نوشتم استعلام گرفته بشه از کمیته امداد
و نوشتم کالاهایی که بردم مادرم هدیه داده بودند
و همسرم مطلع بوده از کار من
ایشون نوشتن سکه و طلا بوده خانم بردند
در صورتی که نبوده اگر فاکتور بیارن در حالی ک من طلایی نبوده که بردارم چی میشه؟؟
عواقب کار من چی هست؟
آیا جرم مرتکب شدم؟؟
باتشکر