مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام درود..بنده یک فقره چک دارم که پیدا نمبکنم طرف را که دادم بهش مبلغ را ریختم حالا تقاضای دست چک گردم نمیده مبگم حسابمو ببنده نمیبنده میگم انتقال بده به شهر خودم اونم نمیکنه کمکم کنبد من بعد چندسال بدبخت دوباره میخام کارمو شروع کنم باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه چک شخصی مفقود یا گم شده باشد، صادر کننده چک میبایست بدون هیچ معطلی به بانک مراجعه کرده و دستور عدم پرداخت را از بانک بخواهد. پس از انجام مراحلی که توسط بانک به شما اعلام میشود می بایست نهایتا ظرف یک هفته، به مراجع مربوطه برای شکایت از چک مفقودی ( شورای حل اختلاف یا دادسرا ) اقدام نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست استرداد لاشه چک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک مربوطه موضوع را پیگیری کنید