مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبرداری

سلام بنده فروشگاه لپ تاپ دارم شخصی با من تماس گرفت برای خرید لپ تاپ بعد از چند بار تماس و گرفتن قیمت چند کامپیوتر سفارش دادن و گفتن که چک یک ماهه می دن چک رو ارسال کردند با تاکسی چون از شهر دیگه خرید داشتند و عکس ثبت چک رو ارسال کردند و من هم تایید کردم چک را استعلام هم کردم مشکلی ندارد و سفید هست از نظر برگشتی چک برای خودش نیست و خودش پشت چک را امضا کرده . بعد از چن روز درخواست سفارش جدید داشتند و دوباره چک ارسال کردند که این بار هم چک برای یک شخص دیگر می باشد و خودش پشت چک را امضا کرده و دوباره من تایید کردم چک را و استعلام هم گرفتم مشکلی نداره . الان کنجکاو شدم از بانک شماره صاحب های چک را گرفتم و زنگ زدم هیچ کدام جواب نمی دن و تازه فهمیدم آدرسی هم که طرف به من داده بود اصلا وجود ندارد . کد ملی که به من داده بود رو استعلام گرفتم برای همان نام و نام خانوادگی هست که زمان معرفی به ما داده بود و یک شماره تلفن هم به همین نام ثبت شده حالا با شماره تلفن تماس گرفتم می گه اسم و فامیل من همین هست و این کد ملی من هست ولی انکار می کنه که اصلا معامله ای با ما داشته . ممنون می شم راهنمایی کنید و وکیل به من معرفی کنید . البته هنوز سررسید چک ها نرسیده ولی مطمئن هستم که کلاهبرداری بوده و چک ها پاس نمی شن .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام ، ممکن است درگیر کلاهبرداری با شیوه جدیدی شده باشید علی ای حال از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید مطالب را دقیق تر توضیح دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که مدارک مرتبط با موضوع جهت ارائه پاسخ درخور حقوقی مورد مطالعه قرار گیرند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد