مشاوره حقوقی رایگان - تمیکن و نفقه

یسوال از محضر اساتید محترم در چند جلسه که برای نفقه تشکیل شده بود وکیل بنده شرکت کرده و خانوم بنده نتوانسته موردی بیان کنه که ثابت کنه مشکلی از طرف بنده برای عدم تمکین وجود داره .ماهم چند بار تمکین زدیم ولی خانوم به زندگی برنگشته نتیجه ی این تمکین ها چی میشه آخرش؟
و اینکه چطور بدون مشخص شدن جریان تمکین برام نفقه اومده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برخی شعبات تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده حکم به پرداخت نفقه صادر می کنند .