مشاوره حقوقی رایگان - حصانت فرزند

سلام
دوفرزند دختر 7و17ساله ام را، زوجه به همراه برادرانش ازمنزل من بردند وطلاق نگرفته وعدم تمکین دارم
قانون حضانت فرزندان دراین حالت چگونه است؟
آیا همان قانون بعدازطلاق هست یا مبتوانم اقدام قانونی برای برگرداندن بچه هابکنم؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حضانت دختران با شماست شکایت امتناع از استرداد فرزند ارائه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت فرزند 7 ساله طبق قانون حق و تکلیف شماست لیکن فرزند 17 ساله از سن حضانت خارج شده است و به اختیار خودش است که با مادرش زندگی کند یا با پدرش زندگی کند.
طبق ماده 632 قانون مجازات اسلامی باب تعزیرات مصوب سال 1375 شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه عدم استرداد فرزند را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

17ساله از حضانت خارج است
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد