مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در فسخ قرارداد رهن و اجاره

درود خدمت وکلا عزیز خسته نباشید
من دیروز برای رهن و اجاره یک منزل به بنگاه مراجعه کردم و روز قبلش منزل را بازدید کردیم ، در بنگاه بدون اینکه سند منزل را ببینم از کارت من 10 میلیون به عنوان بیعانه برداشت کردند و 10 میلیون هم برای کمیسیون برداشت کردن. مالک آمد و قولنامه نوشتیم ، گفتند مبلغ کمیسیون را حساب می‌کنیم مابقی را پس میدیم 3 میلیون را پس دادند 7 میلیون دستشان است به همراه 10 میلیون بیگانه سر جمع 17 میلیون ،کمیسیون قانونی این‌منزل 3 میلیون800 هزار هست ، قولنامه هم امضا کردم شخصی که قولنامه را نوشت گفت در صورت فسخ قولنامه ، شخص فسخ کننده باید مبلغ 15 میلیون به بنگاه بدهد به عنوان حق فسخ و در قولنامه نوشت ، من میخوام قرار داد را فسخ کنم ، منزل بهتری پیدا کردم و از طرز برخورد بنگاه خوشم نیامد که از بی تجربگی من سواستفاده کردند ، آیا می‌توانم پیگیری کنم ؟ بیعانه و مبلغ باقی مانده را پس بگیرم ؟ واقعا تمام دارایی من است و واقعا بی تجربه هستم کسی را نداشتم با خودم پای قولنامه ببرم وگرنه این اتفاق نمیفتاد ، درقولنامه ذکر شده‌ اگر قرارداد را فسخ کنم باید 15 میلیون بدهم آیا قانونی است ؟ تحقیق کردم بنگاه اگر مبلغ بیشتر بخواهد غیرقانونی است و حتی بیعانه هم غیرقانونی است ، لطفا کمک کنید برکت به زندگی‌تان ببارد ممنون از وکلا و سایت خوبتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز به بررسی مدارک مرتبط با موضوع می‌باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت بیعانه از طریق اتحادیه پیگیری کنید اما در مودد قراردادی که بین طرفین امضاء شده ملزم به رعایت مفادش می باشید.