مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام سفته حسن انجام کار به شرکت برنامه نویسی تحویل دادم و روی آن نوشتم بابت حسن انجام کار و بعدا دورکاری کار کردم ولی پروژه نداشتن و خبری نشد و الان قرارداد تموم شد و من نگرفتم سفته رو چون نمی‌خوام ببینمشون اگه نگیرم مشکلی ایجاد میشه و اسکرین شات اتوماسیون اداری رو هم دارم که دو ماهه خبری از پروژه نیس و اینکه چون سر رسیدش 1403/03/31 هست . یعنی اصلا نمی‌خوام ریختشونو دوباره ببینم و واس سفته برم شرکت دوباره

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه لازم است ریخت ایشان را مجدداً ببینید چون که واجب است سند تجاریتان را مسترد کنید در غیر این صورت بعداً برای شما عواقب دارد در این خصوص جهت مشاوره تخصصی میتوانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید تا نحوه وصول آن را خدمتتان عرض کنم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه دهید سفتهای امانی را برگردانید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ممکنه روی سفته ها اقدام کنن،بهتره اظهارنامه ارسال وباتوضیح اعلام کنید که سفته امانت هس ومسترد کنن

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
فعلا با ارسال اظهارنامه رسمی استرداد سفته ها را مستند به انقضای مدت قرارداد مطالبه نمایید.