مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

بیست روز پیش پسرم در راه رفتن به مدرسه مورد خفت گیری قرار گرفت که بعد از گرفتن گوشی ضربه چاقو به صورت ایشان وارد کردند که از پیشانی تا لب بالا بخیه خورد. نامه پزشکی قانونی به این شرح است. 1 حارصه بین دو ابرو 2 دامیه پل بینی 3 تامیه سمت چپ بینی و آسیب غضروفی 4 دامیه لب بالا 5 شکستگی استخوان بینی.
دیه اش چقدر است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با توجه به نظریه پزشکی قانونی قاضی درصد دیه را مشخص می‌کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار را پزشکی قانونی می‌نماید و اجرای احکام محاسبه می‌کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای پاسخ این سوال باید به کتاب دیات مراجعه کرد و برای محاسبه نیم ساعت وقت میخواد.
اگر ضارب دستگیر شده شما ابتدا درخواست قصاص کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تشخیص میزان دیات امری کاملا تخصصی و در صلاحیت پزشکی قانونی است و محاسبه آن در زمان پرداخت به عهده اجرای احکام خواهد بود.