مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه زودتر از موعد مستاجر مسکونی

مستاجر6ماه زودتر میخواهد تخلیه کند تکلیف پیش پول شرایط تخلیه از نظر قانون ..و الان مستاجر با شرایط مجتمع گیر نمی اید ..لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اصولا باید تا پایان مدت تخلیه انجام گیرد
بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در قرارداد اجاره حق فسخ پیش بینی شده مطابق آن عمل نمایید در غیر اینصورت مستاجر حق فسخ ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون قرارداد اجاره ، عقد لازم است و قبل از پایان مدت قرارداد ، قابل فسخ و تخلیه نیست مگر در قرارداد شرط فسخ و تخلیه ذکر شده باشد
و

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

پاسخ سوال بستگی به مفاد قرارداد دارد. اصولا مستاجر نمی تواند قبل از انقضای مدت قرارداد ، ملک رو تخلیه و پول پیش رو مطالبه کنه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این یک موضوع توافقی می‌باشد که بهتر است دوستانه حل شود خب مستاجر می‌خواهد تخلیه نماید مالک هم حق دارد اصولاً یک ماه به عنوان عرف خسارت دریافت می‌کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و اجرام طبق قراداد ملزم به پرداخت کرایه خانه است و تا قبل از آن نیز نمی‌تواند تخلیه کند اگر هم تخلیه کند باید تمام مبالغ بعدی را پرداخت کند