مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پزشکی قانونی

سلام آیا میتوان به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی هم اعتراض داد؟ و هزینه ثبت لایحه اعتراض در خدمات ثبت قضایی چقدره؟

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اول: بله می تپان به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمود.
دوم: هزینه لایحه از طریث دفتر خدمات قضایی، مبلغی ناچیز 10 یا 15 هزار تومان می باشد.

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام بله ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ امکان پذیر است هزینه مشخصی ندارد نهایت بیشتر از دویست هزارتومان نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری وصول نظریه کارشناسی و پزشکی قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید