مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک خریداری شده

سلام من زمین خریدم سال 97 دیوار بسته ام سندی ندارد و قولنامه خرید دارم خودم از7سال هست روی زمین ساکن هستم ثبت بنیاد مسکن کردم تا ثبت سند بشود و همه همسایه شاهد هستن که زمین سال 97 خریدم و دیوار کردم و الان یک شخص دیگری مدعی هست که مال من هست شورا به من داده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیلز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید سند و شرایط زمین برررسی بیشتر شود تا اظهارنظر دقیقی طی گفتگوی متقابل داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بادفاع مناسب و شهادت شهود دعوای ایشان رد میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر شخصی که مدعی مالکیت زمین است باید در مراجع قضایی ، ادعای مالکیت خود را اثبات نماید
طبق قانون ، تصرف ، دلیل ( اماره )
مالکیت است
و شما باید با ارائه مستندات و دلایل مالکیت خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات نمایدحال حاضر حق با شما می‌باشد و می‌توانید همین اظهارات را جهت دفاع استفاده کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد