مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام..ضامن وام بنده خدایی میخوام بشوم غریبه هست اون هم گفته برای ضمانت پرداخت اقساط، سفته وتعهد محضری میدهم.. میخوام ببینم باتعهد محضری میشه چی کارکرد اگر پرداخت نکند؟ به نظر شما ضامن بشوم یاخیر؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعهد محضری اعتباری ندارد.
طبق قرارداد بانک و قانون وام گیرنده متعهد به پرداخت اقساط بانک است و نیازی به تعهد محضری نیست.
می توانید نوشته ای تنظیم کنید که اگر اقساط را به موقع پرداخت نکرد و بانک حساب شما را بست شما حق دارید وجه سفته بدون قید و شرط از بابت خسارت مطالبه کنید و سفته را علاوه بر وام گیرنده شخص دیگری نیز به عنوان ضامن امضاء کند و سفته را پر کنید و فقط تاریخ نزنید و در نوشته ای که تنظیم می کنید اشاره کنید که حق درج تاریخ را دارید.