مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه در پرونده کیفری چک

سلام. من شاکی پرونده چک به مبلغ 870000000 ریال چک بودم که طرف مقابل چک جعلی داده بود و به 4سال زندان محکوم شده بود و چون وکیل پیگیر نبود دادگاه با درخواست متهم به ماهانه 15000000ریال قسط بندی و از زندان آزاد کرده بود و وکیل بنده در پرونده خواستار تاخیر تادیه و ضرر و زیان نشده بود میخواستم بدونم بنده بعد از گذشتن دوسال از قسط بندی میتونم درخواست تاخیر تادیه کردم و شامل میشه

پاسخ ها :

تاخیر تادیه در پرونده کیفری چک تاخیر تادیه چک چک کیفری خسارت تاخیر تادیه چک