مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام و عرض ادب، برادرم حدود یک ماه پیش در یکی از محور های مواصلاتی استان‌های غربی توسط راهزنان مسلح مورد سرقت خودرو و بار قرار میگیره و با چوب کتکش میزنن که پس از اطلاع به مامورین انتظامی و حین تعقیب و گریز با شلیک به لاستیک خودرو و پس از تصادف با خودروهای عبوری متوقف و سارق که راننده خودرو ما بوده با ماشین اسکورت فرار میکنه، بعد از مدتی دستگیر شدن، سؤالم اینه حکم اینا سرقت مسلحانه مقرون به آزار هست یا راهزنی، ماده 652 یا 653؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هر کس در راه‌ها و شوارع به نحوی از انحاء مرتکب راهزنی شود در صورتی که عنوان محارب بر او صادق نباشد به سه تا پانزده سال‌حبس و شلاق تا (74) ضربه محکوم می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 652 قانون مجازات اسلامی(باب تعزیرات) مصوب سال 1375 مجازات سارقین حبس از سه ماه تا ده سال و شلاق تا (74) ضربه است و اگر‌ جرحی نیز واقع شده باشد علاوه بر مجازات جرح به اشد مجازات محکوم می‌گردند.