مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فروش مال غیر

سلام سال89برادرم خودرویی صفر از نمایندگی تحویل گرفت بنا به مشکلات مالی من ازش خریدم به صورتی که نصف مبلغ ماشینو به حساب نمایندگی ریختم ونصف دیگشو 4فقره چک دادم به نمایندگی ولی سند به نام مادر برادرم (نامادریم)صادر شده بود سال 91ماشینو فروختم ونامادریم اومد محضر وکالت بدون تاریخ به خریدار داد متاسفانه خریدارم نرفته تعویض پلاک انجام بده حالانامادریم بعد 11سال رفته توقیف ماشینو گرفته ومنم قولنامه ای ندارم ازش وخریدارم رفته شاکی شده به جرم فروش مال غیر .لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چون بدون تاریخ است خریدار برود تعویض پلاک کند هم چنین با مدارک میتوانید دادخواست وقوع بیع به طرفیت برادر و خانم ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولاً خریدار عالم به مالکیت مادرخوانده شما بوده است فلذا این شکایت نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.
ثانیاً خریدار سهل‌انگاری نموده است و مسئولیت این اتفاق بر عهده خودش است و ارتباطی به شما ندارد.